Over ons

Ontmoet ons, de Real People van FRIS. Ontdek onze professionele en persoonlijk service die de verwachting overstijgt, waarbij elke stap gericht is op de optimale ontzorging voor de klant, vandaag en morgen. 

Real People

Familiebedrijf FRIS is sinds 1923 uitgegroeid tot één van de grootste zelfstandige beheerders voor vastgoed in Nederland. FRIS is bovendien een begrip voor tienduizenden particulieren en bedrijven in de regio Groot-Amsterdam dankzij onze totale dienstverlening als makelaar, beheerder, onderzoeker, taxateur en verzekeringstussenpersoon. FRIS bestaat uit bijna 80 medewerkers – Real People –, verdeeld over vier vestigingen in Amsterdam, Zaandam en Bergen op Zoom. Al deze Real People weten dat persoonlijke aandacht, heldere communicatie en een klantgerichte, interne structuur de solide basis vormen voor het werkplezier, klanttevredenheid, maar ook voor het succes en de verdere ontwikkeling van FRIS.

Persoonlijke service en maatwerk

We zijn ontzorgend partner en aanspreekpunt voor nationale en internationale partijen bij het beheren, bemiddelen en (her)ontwikkelen van hun objecten, inclusief het faciliteren van het optimaal mogelijke rendement. Als full service vastgoed dienstverlener zijn wij actief vanaf initiatief tot en met implementatie en uitvoering van vastgoedprojecten. Door onze brede organisatie en dienstverlening overzien wij de hele vastgoedcyclus.

Excellent opereren, respectvolle klantenservice en marketinginnovaties vormen onze succesfactoren. We geloven in persoonlijke service, maatwerk en ontzorgende processen. Daarom bieden we als Real People een totaalpakket aan diensten en telkens nieuwe oplossingen. We zorgen – met kennis van zaken - dat mensen en organisaties die optimaal willen leven, genieten of presteren daarvoor de juiste ruimte vinden en ondersteuning krijgen.

Download de Meet Amy app

Meet Amy is kosteloos beschikbaar voor zowel iPhone, iPad en Android. 
Download de app en krijg de beschikking over u eigen digitale hospitality assistente.

 FRIS © 2020